Ayşe Kurt- Geçoğlu

Directe e-mail

Ayşe Kurt is in 1998 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam met als specialisatie bestuursrecht. Na haar studie heeft zij als asieljurist gewerkt voor de Stichting Rechtsbijstand Asiel in ’s-Hertogenbosch. In 2004 is zij in Breda beëdigd als advocaat. Vanaf 2008 vervolgt Ayşe haar advocatencarrière in ’s-Hertogenbosch.

In haar praktijk houdt Ayşe zich voornamelijk bezig met het vreemdelingen- en asielrecht, en daaraan verwante rechtsgebieden. Ayşe is ook actief op het gebied van personen- en familierecht en sociaal zekerheidsrecht.

Rechtsgebiedenregister

Ayse staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd met als hoofdrechtsgebieden:

  • asiel- en vluchtelingenrecht
  • personen- en familierecht
  • sociaal zekerheidsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Ayse is lid van de specialisatievereniging Vereniging Asieladvocaten & -Juristen Nederland (VAJN) en de Specialisatievereniging van Migratierecht Advocaten (SVMA). Tevens is zij aangesloten bij de Werkgroep Rechtshulp aan Vluchtelingen (WRV) van Vluchtelingenwerk Nederland en de Werkgroep Rechtsbijstand Vreemdelingen (WRV) van de Stichting Migratierecht Nederland.